Et ovalt lyserosa egg er delt i to med et hvitt skjelett inni.Lida Xing, Reuters/NTB

Dette har skjedd i verden den siste tiden.

En illustrasjon av en hvit og rosa dinosaur-baby som ligger krøllet sammen i et egg.Lida Xing, Reuters/NTB

1 BABY-DINOSAUR: I Kina er det funnet et 66 millioner år gammelt dinosauregg. Egget var helt i orden, og inni kan man se skjelettet til dinosaurbabyen som var klar til å klekke. Dette er en tegning av hvordan den kan ha sett ut.

Tom Brenner, Reuters/NTB

2 SNØBALLKRIG: Vinterens første snø lokket flere mennesker ut i Washington D.C. i USA. Disse barna hadde snøballkrig, som de kalte Battle of Snomikron.

Mange mennesker i bak overkropp kaster vann på hverandre med små bøtter i neonfarger.Antara Foto, Reuters/NTB

3 VANNKRIG: Mange mennesker i Bali i Indonesia møtte opp for en litt annen kamp: en tradisjonell vannkrig. For deltagerne holdes vannkrigen for å rense sjelen deres.

To voksne sjøkuer svømmer med en liten sjøku. Alle tre er blålilla.Piroschka Van De Wouw, Reuters/NTB

5 VELKOMMEN TIL VERDEN: En dyrepark i Nederland kunne ønske en ny amerikamanat velkommen til verden. Det er en type sjøku som er utrydningstruet flere steder i verden, ifølge Store norske leksikon.

Et barn i fargerike klær og oransje skøyter, faller over en rød leke på en skøytebane. Et annet barn holder i deler av leken, også dette barnet i fargerike klær og oransje skøyter.Ng Han Guan, AP/NTB

6 MORO PÅ ISEN: Flere barn i Beijing i Kina fikk testet skøyteferdighetene sine på denne isen.

Visste du?

I starten av januar tjente Tesla-sjefen Elon Musk 270 milliarder kroner på én dag. Kilde: E24