Fem barn er klippet ut og plassert på en rosa bakgrunn, med en hvit bord rundt, så de til sammen er en fotomontasje. Privat

Hva er en god venn?

Vi spurte fem elever som går på Solholmen skole i Kristiansand.

En jente med lyst hår i hestehale og grå-hvit hettegenser smiler bredt foran en redigert, lyseblå bakgrunn.Privat

Mathea (12)

– En god venn er der for deg og støtter deg i alt du gjør. En du stoler på, og som stoler på deg. En god venn holder på hemmeligheter og er med deg når du trenger det.

En gutt med kort, svart hår og rød sports-T-skjorte smiler fra en redigert, pastellgrønn bakgrunn. Privat

Alexander (12)

– En som er snill og hjelper deg når du trenger hjelp. En god venn passer på deg.

En jente med gul genser og krøllete, mørkebrunt hår smiler forsiktig mot fotografen fra en redigert, gul bakgrunn.Privat

Naomi (12)

– Å være en god venn betyr å ha respekt for andre og å være omsorgsfull. En god venn er en som hjelper når andre har det vondt. En god venn viser forståelse og respekterer deg for den du er. En god venn er flink til å lytte. Den som har en god venn, er rik.

En jente med langt, lys hår som henger ned, åpen hettejakke og hvit trøye smiler mot fotografen fra en redigert lyselilla bakgrunn.Privat

Emilie (12)

– En person som støtter deg når du har det vondt, liker deg som du er, og lytter til hva du har å si.

En gutt med sideveis og mørkeblå hettegenser smiler litt fra en redigert, lys oransje bakgrunn.Privat

Nathaniel (12)

– En venn er en som bryr seg og beskytter deg. Venner respekterer hverandre og forstår hverandre. De ler sammen og har det gøy. Venner lytter til hva du sier, og elsker hverandre.