Gå til innhold

Iskald bringebær-snacks!

Hele og halve, sjokoladetrukne bringebær ligger spredt på en lysegrønn bakgrunn.

Enkelt å lage, og du trenger bare tre ingredienser. (Foto: Elin Fjelldal )

Denne enkle «frozen yoghurt» oppskriften trender. Det er ikke rart!

Du trenger:

  • Hele bringebær
  • Vanilje-yoghurt
  • Mørk kokesjokolade

Slik gjør du

  1. Skyll bringebærene, og legg dem til tørk på et kjøkkenhåndkle.
  2. Dypp dem i yoghurten, så de blir helt dekket. Legg bringebærene hver for seg på et brett med bakepapir.
  3. Sett brettet i fryseren i et par timer, til bringebærene er helt frosne.
  4. Smelt sjokoladen over vannbad (i en metallbolle som står over en kjele med varmt vann). Dersom den er veldig tykk i konsistensen, kan du røre inn en skje matolje eller kokosfett.
  5. Stikk et grillspyd gjennom bringebærene, og dypp dem kjapt ned i sjokoladen.
  6. Legg dem tilbake i fryseren til sjokoladen har stivnet.
Skrevet av:
Elin Fjelldal
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette