Benoit Tessier, Reuters/NTB

Verden i bilder: Uke 24

Her ser du et utvalg bilder av ting som har skjedd i verden den siste tiden.

Jan Ali Laghari, Pacific Press/NTB

En ung gutt selger drikkevann i byen Hyderabad i Pakistan. Der er det vannmangel for tiden. I Pakistan må flere millioner barn jobbe i stedet for å gå på skole, ifølge Redd Barna.

Gregory Bull, AP/NTB

Wiggins Nordelus får en hårklipp utenfor et senter for migranter i Tijuana i Mexico. Han kommer fra Haiti, men vil reise til USA. Den siste tiden har det vært mye uro på Haiti.

Benoit Tessier, Reuters/NTB

«Gruskongen» Rafael Nadal (36) slo nylig norske Casper Ruud (23) i finalen i French Open. Dette ble spanjolens 14. seier på grusbanen i Paris og hans 22. Grand Slam-tittel totalt!

Christophe Petit Tesson, EPA/NTB

Amerikanske Coco Gauff (18) kom også helt til finalen. Etter at hun vant semifinalen skrev hun «Peace, end gun violence» på en kameralinse. Det betyr «Fred, få slutt på skytevold».

Agustin Marcarian, Reuters/NTB

Nylig hadde søppel-arbeidere en protest i et fjell av tomme flasker utenfor Coca-Colas kontor i Argentina. De mener at brus-giganten bør ta mer ansvar for miljøet, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Ian Vogler, Reuters/NTB

Boris Johnson fikk mye kritikk for å ha gått på fester samtidig som landet var i «lockdown». Nylig ble det bestemt at han, på tross av dette, får fortsette som statsminister.

Babak Golkar, elevateYOU/NTB

Prinsesse Märtha Louise ble nylig forlovet med sjamanen Durek Verrett i Los Angeles i USA.