Gå til innhold

Du må logge inn før du kan kose deg med denne artikkelen.

Vil du vite mer om Aftenposten Junior skole?

Les mer om tjenesten her.

Spør eksperten

Chris ekspert

Hvordan kan jeg ta boss-fighten i Ice-verdenen i Mario + Rabbids? Hilsen Falk Andreas (7).

  • Spør eksperten
  • Aftenposten Junior
  • Boks 1178 Sentrum
  • 0107 Oslo
Tre spillkarakterer er inni et mørkt rom med flere speil i og en åpning som går ut.
Fysiker

Andreas Wahl

Andreas er fysiker. Han kan masse om naturvitenskap. Han er også i Guinness' rekordbok, sammen med Aftenposten Junior.

Heisann, Falk Andreas!

Mario + Rabbids er et strategispill som ofte krever planlegging og høy forståelse for alle karakterenes ferdigheter. Prøv ut alle karakterene og eksperimenter med deres unike angrep og evner.

Jeg tapte mange kamper på min første gjennomspilling, men lærte mye hver eneste gang. Så ikke vær redd for å prøve og feile.

En mann med rosa genser med skyer på har svart, kort hår og svart bart og briller.

Christopher Robin Omdahl svarer på spørsmål om gaming. (Foto: Anneli Isaksen )

Gode tips

Icicle Golem Bossen kan være skikkelig vrien, men her er noen tips som forhåpentligvis vil hjelpe deg på veien:

Ta med Rabbid Peach som tredje karakter i laget ditt. Hennes fjernstyrte bil, som Peach’ granat, kan skade bossen på avstand når han bruker skjold i første fase av fighten. Spre alle karakterene dine godt over hele banen så du kan angripe fra alle kanter.

I andre fase burde du komme deg lengst mulig ut til kantene av banen for å gjøre siste del lettere. Det er mange blokker som kan bli ødelagt overalt, så det kan etter hvert bli vanskelig å finne dekning hvis du ikke beveger deg nok. Bossen kommer til å sende ut noen hjelpere etter hver fase, og det er viktig å ta seg av dem før du fortsetter å angripe bossen videre.

Ta deg god tid

Kort oppsummert er posisjonering og tålmodighet det viktigste her. Unngå å la karakterene dine stå for nær hverandre eller for lenge på ett sted, og ta deg god tid. Noen ganger kan det ta flere forsøk å finne den riktige strategien for å beseire bossene i spillet. Lær av hvert forsøk, og juster strategien din etter det.

Anbefaler spillet

Sannsynligheten er stor for at du som leser dette, ikke er Falk Andreas. Og hvis du ikke har spilt Mario + Rabbids ennå, anbefaler jeg det på det sterkeste! Særlig hvis du er glad i strategispill. Du belønnes for å planlegge og tenke fremover. I tillegg er det et gøy og fargerikt spill med morsom historie og mange rare karakterer.

Skrevet av:
Kristin Storrusten
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette