Ahmed Saad, Reuters/NTB

Verden i bilder: Uke 19

Her får du se bilder av ting som har skjedd rundt i verden den siste tiden.

Susana Vera, Reuters/NTB

Tusenvis av mennesker samlet seg nylig i gatene for å feire at fotballaget Real Madrid vant seriegull i Spania. 150.000 mennesker jublet da spillerbussen kjørte gjennom Madrid, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Ashwini Bhatia, AP/NTB

Disse unge guttene i India tjener penger på å selge sukkerspinn på gaten. Men når det ikke kommer kunder, kan det være greit å ha noe annet å gjøre, som å spille på mobilen.

Mohammed Shoaib Amin, AP/NTB

Siden Taliban tok over i Afghanistan i fjor, har de nektet kvinner å gjøre mange ting. Men nå er det krise i landet, de har lite penger og mat. Det kan gjøre at kvinner kanskje kan få jobbe og bidra igjen, sier en ekspert til NTB.

Michael Probst, AP/NTB

180 ukrainske flyktningbarn fikk nylig gratis inngang til en fornøyelsespark i Tyskland. Organisasjonen Redd Barna krever at FN tar med eksperter på barns rettigheter, når de etterforsker krigsforbrytelser i Ukraina. De er redde for at det barn har opplevd, ikke blir undersøkt nøye nok. Det skriver NTB.

En bro av hvitt metall og store glassplater ses ovenfra, der den henger over grønn jungel og en rustfarget elv eller sti, og oppå broen står to personer. Nhac Nguyen, AFP/NTB

Denne broen i Vietnam ble nylig ferdig. Den er laget av glass, og de som går på den, kan se over 100 meter rett ned i jungelen. Den er laget så turister skal komme til området. Broen er den største av sin type i verden.

Et kollasje av skuespiller Christ Pratt, en mann i 40-årene med kort, brun hår, påklistret en animert rund nese og svart bart, mot en rødlig bakgrunn.Richard Shotwell, AP/Shutterstock/NTB

Mario-fans må smøre seg med tålmodighet, for filmen om den berømte rørleggeren er utsatt til våren 2023. Skuespiller Chris Pratt som skal ha stemmen til Super Mario, og Jack Black skal være stemmen til Bowser.

Mark Lennihan, AP/NTB

Eldre kvinner gamer mer enn eldre menn. Det viser en ny undersøkelse fra USA. Kilde: NRK