Gå til innhold

Hvilken bok ville du helst levd i?

En illustrasjon viser en bok som er slått opp på midterste side, som ligger på en oransje bakgrunn, med hvite fugler som flyr opp fra sidene.Cienpies Design&Communication, NTB

Hvilken bok ville du helst levd i?

Vi spurte fem elever på Ila skole i Oslo.

Et nærbilde av en gutt med lyst hår er redigert inn på en blå bakgrunn.Kristin Storrusten, Elin Fjelldal

Neyan (8)

– Jeg ville helst levd i J.R.R. Tolkiens fortellinger. Jeg liker de mystiske verdenene og de forskjellige dyrene du kan møte. Kanskje kan jeg få en snakkende hund med vinger?

En jente med langt, lyst hår er redigert inn på en lysegrønn bakgrunn.Kristin Storrusten, Elin Fjelldal

Iben (8)

– Jeg har veldig lyst til å bli med i Harry Potter-universet. Du kan utforske veldig mye der. Jeg gleder meg til «Hogwarts Legacy»-spillet, for der kan man velge om man vil være snill eller slem.

En jente med halvlangt, brunt hår og en alvorlig mine er redigert inn på en rosa bakgrunn.Kristin Storrusten, Elin Fjelldal

Katerina (8)

– Jeg ville vært i «Fabeldyr og hvor de er å finne», for da kunne jeg hatt mange kule dyr som kjæledyr. Helst ville jeg hatt et nebbdyr som stjeler gull.

Et nærbilde av en jente med langt, lyst hår er redigert inn på en gul bakgrunn.Kristin Storrusten, Elin Fjelldal

Julie (8)

– Jeg ville vært i Harry Potter-bøkene, for jeg tror det hadde vært gøy å kunne fly på sopelime og kunne trylle. Jeg synes ikke det virker skummelt.

En gutt med kort, brunt hår og lugg er redigert inn på en turkis bakgrunn.Kristin Storrusten, Elin Fjelldal

Mikkel (8)

– Jeg ville vært «Den rikeste gutten i verden», som David Walliams har skrevet om. For da kunne jeg kjøpt is til hele skolen. Men helst vil jeg være vanlige Mikkel, for da kan jeg gå her på Ila skole.