Gå til innhold

Du må logge inn før du kan kose deg med denne artikkelen.

Vil du vite mer om Aftenposten Junior skole?

Les mer om tjenesten her.

Spør eksperten

Rundet Zelda? Da er det fortsatt mye å gjøre!

Hei, Chris

Jeg er fan av Zelda! Link er kul. Har du tips for hva jeg skal gjøre etter jeg har rundet «Tears of the Kingdom»?

Sigurd (9)

  • Spør eksperten
  • Aftenposten Junior
  • Boks 1178 Sentrum
  • 0107 Oslo
Bilde fra et spill hvor man ser to alvelignende figurer som er inni en grotte og den ene holder opp en fakkel som lyser inn i mørket.
Spillekspert

Christopher Robin Omdahl

Jeg er nok best kjent som youtuber og tv-tryne, men jeg har også jobbet som spillutvikler og spillanmelder. Som mange andre elsker jeg å game. Så hvis du lurer på noe om spill eller vil ha tips, er jeg her for å svare på spørsmålene dine.

Hei sann, Sigurd!

Stor fan av Zelda, her også! «Tears of the Kingdom» er mitt favorittspill i år, nettopp fordi det er stappfullt med ting å gjøre. Mange voksne ville nok sagt at du burde legge fra deg spillet når du har rundet det, ta deg litt frisk luft og sånt tullball. Ikke hør på dem!

Det er fremdeles MYE å gjøre i Hyrule. Selv om du har slått Ganondorf og sett rulleteksten, er det en hel haug av aktiviteter som gjemmer seg i den store åpne verdenen.

Bygg drømmehjemmet!

Lenge etter jeg hadde slått siste boss, fant jeg ut at man kan bygge sitt eget hjem utenfor Tarrey Town. Ved hjelp av Ultrahand kan du sette sammen rom fritt som du vil, med både kjøkken, stue og soverom. Bruk fantasien og kreativiteten din til å lage noe helt unikt! Rommene kan innredes med både møbler og kunst, sånn som i «The Sims».

Et skjermdump viser en animert scene fra et spill, der en slags øy flyter i himmelen, og det står "Zelda" i det venstre hjørnet.

Det er fortsatt mye spennende å gjøre i spillet etter at man har rundet det, skriver Chris. (Foto: IGDB )

Bekjemp alle underjordiske Colosseumer!

Under jorden, nede i det mørke dypet, ligger det gjemt seks forskjellige Colosseumer, der du må slåss mot farlige monstre. Dette er noen av spillets vanskeligste kamper, men det er utrolig tilfredsstillende å bekjempe alle. I tillegg til en fantastisk mestringsfølelse blir du belønnet med kule klær og utstyr fra gamle Zelda-spill.

Eksperimenter med Zonai-verktøy!

Zelda handler om å finne løsninger på problemer, og i «Tears of the Kingdom» kan du løse gåter og komme deg forbi hindringer ved hjelp av Zonai-verktøy. På Youtube kan du finne tusenvis av maskiner som folk har laget – alt fra flyvemaskiner, båter og biler til roboter, gressklippere og tankser. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage. Noe av det kuleste jeg har sett, er en musikkboks som spiller kjente melodier når den aktiveres.

Kos deg videre i Hyrule!

Skrevet av:
Christopher Robin Omdahl
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette