Gå til innhold

Ble kjempeskuffet for VM-sølv

Jakob Ingebrigtsen ble nummer 2 på 1500 meter. Han var 24 hundredeler bak britiske Jake Wightman.(Foto: Stian Lysberg Solum, NTB )

Jakob Ingebrigtsen (21) ble ikke glad for VM-sølvet. Det kan forklare hvorfor han er så god.

– Dette var forferdelig.

Det sa Jakob Ingebrigtsen etter at han tok sølv i VM på 1500 meter, skriver NTB. Du skulle kanskje tro at man blir glad for å ta medalje, men det ble ikke 21-åringen. Han var forbannet fordi han ikke fikk til sitt beste.

Derfor ble han så sur

Erlend Nesje (foto: Aftenposten) sier: Det er fordi han har så lyst til å vinne. Han vant samme distanse under OL i Tokyo i fjor, og derfor ble det en nedtur for ham å få en dårligere plassering.

Erlend Nesje er sportsjournalist i Aftenposten. Han mener det at Ingebrigtsen ble så sur for å ta sølv, forklarer noe.

– Det sier veldig mye, nemlig at han er en vinner, og at han har satt store mål karrieren. Han tåler ikke å tape, og det er kanskje også grunnen til at han ofte er best. Men han kunne gjerne smilt litt for VM-sølvet, for det er kjempestor prestasjon, sier Nesje.

Tok bronse

En som derimot var fornøyd, var sleggekasteren Eivind Henriksen. Han tok bronse etter å ha kastet over 80 meter.

– I VM-finalen slet han med hjerteflimmer. Det var ikke farlig, men det var ubehagelig. Og så presterer han årets beste kast i VM-finalen. Det er sterkt gjort, sier Nesje.

Eivind Henriksen har slitt med skader, men tok likevel VM-bronse.(Foto: Stian Lysberg Solum, NTB )

Karsten Warholm kom langt bak i finalen på 400 meter hekk. Han har vunnet mye de siste årene, men har slitt med en skade den siste tiden.

Karsten Warholm fikk det ikke til i VM-finalen.(Foto: Stian Lysberg Solum, NTB )

Skrevet av:
Sindre Trygsland
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette