Gå til innhold

Filmer som kommer i 2023

Et bilde hvor man ser skyggen av en gruppe mennesker og to dyr som står oppstilt med en lilla himmel i bakgrunnen.

Disse fem filmene kommer på kino før sommeren.

«Super Mario Bros. Movie»

Bilde fra en tegnefilm hvor du ser et stort krokodille-lignende monster som smiler skummelt mot en menneskelignende figur med grønn hatt og sort bart.

Mange er spente på den nye storfilmen om den kjente spillkarakteren Mario. Denne gangen tar den rødkledde rørleggeren med seg prinsesse Peach og Toad til Mushroom Kingdom. Der må de finne Luigi og stoppe Bowser før det er for sent.

Kommer 7. april

«Den lille havfruen»

Bilde fra en film som er på havbunnen og det sitter en havfrue med langt rødlig hår som sitter på en stein.

Den kjente historien om havfruen Ariel kommer i en ny film med ekte mennesker. Filmen har allerede fått mye oppmerksomhet.

Kommer 26. mai

«Spider-Man: Across the Spider-Verse»

Bilde fra en tegnefilm hvor du ser en rød figur i rød og blå edderkoppdrakt som hopper mot flere andre figurer.

Miles Morales, også kjent som Spider-Man, slår seg sammen med en gjeng Spider-folk for å beskytte universet. Men heltene blir uenige om hvordan de skal håndtere en ny trussel, og Miles blir stående alene. Vil han klare å redde alle menneskene han er glad i?

Kommer 2. juni

«Guardians of the Galaxy Vol. 3»

Et bilde av en filmplaket hvor man ser skyggen av en gruppe mennesker og to dyr som står oppstilt med en lilla himmel i bakgrunnen og navnet på filmen står i hvite bokstaver under.

Peter Quill er fortsatt i sorg over å ha mistet Gamora, men nå må han samle teamet for å beskytte universet og en av sine egne. Lykkes han ikke, kan det bety slutten for Guardiansene.

Kommer 3. mai

«Elemental»

Bilde fra en tegnefilm som viser en flammefigur og en vannfigur som står ved siden av hverandre bak et bord med noen tregjenstander på og det er grønne planter i bakgrunnen.

Ild-damen Ember og vannmannen Wade bor i en by der vann-, ild-, luft- og land-skapninger lever sammen. De to får følelser for hverandre, men det byr på noen utfordringer.

Kommer 16. juni

Visste du?

I juli kommer det en ny film om Barbie og Ken, som er spilt av ekte mennesker.

Skrevet av:
Kari Mette Hole
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette