Gå til innhold

Oppskrift: Tropisk sorbet med mango og ananas

Vil du ha et serveringstips? Topp isen med kokos-chips, og pynt med spiselige stemorsblomster. (Foto: Elin Fjelldal )

Ingenting er så godt som en is i varmen. Og denne kan du nyte selv om du ikke tåler laktose!

Tropisk sorbet

  • 2 mangoer (skjær i biter)
  • 2 dl ananasjuice
  • 2 lime
  • 1 dl melis
  • 4 dl sorbet-sirup

Her finner du oppskriften på selve sorbet-sirupen.

Slik gjør du:

  1. Press juice av limene.
  2. Bland alle ingrediensene i en bolle.
  3. Bruk en blender eller stavmikser til å gjøre røren helt jevn.
  4. Sett bollen i fryseren. Ta den ut hver halvtime, og rør godt rundt.
  5. Gjenta dette til røren er fryst til en myk is. Om du glemmer å røre, stivner isen til en hard klump.
Bobbi sier: Gidder du ikke røre blandingen mens den fryser? Da kan du helle den i en pinneis-form i stedet.
Skrevet av:
Elin Fjelldal
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette