Oppskrift: Tropisk sorbet med mango og ananas
Ingenting er så godt som en is i varmen. Og denne kan du nyte selv om du ikke tåler laktose!
Tropisk sorbet
- 2 mangoer (skjær i biter)
- 2 dl ananasjuice
- 2 lime
- 1 dl melis
- 4 dl sorbet-sirup
Slik gjør du:
- Press juice av limene.
- Bland alle ingrediensene i en bolle.
- Bruk en blender eller stavmikser til å gjøre røren helt jevn.
- Sett bollen i fryseren. Ta den ut hver halvtime, og rør godt rundt.
- Gjenta dette til røren er fryst til en myk is. Om du glemmer å røre, stivner isen til en hard klump.
Bobbi sier: Gidder du ikke røre blandingen mens den fryser? Da kan du helle den i en pinneis-form i stedet.
- Skrevet av:
- Elin Fjelldal
- Først publisert:
- Sist oppdatert: