Vi gjør det enkelt for barn å lære å lese og lese for å lære

Prisbelønte Aftenposten Junior finnes nå som skoleprodukt! Aftenposten Junior skole er en digital læringsplattform basert på nyheter tilpasset barn og unge. Vi gjør jobben til lærere enklere, og sørger for at barn får tilgang til kvalitetssikrede nyheter på egne premisser, med lærerikt og engasjerende innhold de interesserer seg for, skrevet på et språk de forstår.

Blue, Azure, Sky, Rectangle, Aqua
Water, Organism, Recipe, Font, Travel

Nyhetene engasjerer – og ektefølt engasjement er det beste grunnlaget for læring og forståelse. Les mer om hvordan du kan slippe hele verden – inkludert konspirasjonsteoriene og mange andre tema innen demokrati og medborgerskap – inn i klasserommet ditt!

Blue, Azure, Sky, Rectangle, Aqua

Slipp   verden

inn i klasserommet

Drinkware, Cartoon, Gesture, Serveware, Tableware, Font, Aqua, Cup

Med ferdige oppgaver klare til bruk

Laget med prisbelønnet journalistikk

Nytt og relevant innhold hver eneste dag

Gesture, Font

Test kunnskapen med quizer tilknyttet dagsaktuelle tema og artikler

Vi gjør lesetreningen interaktiv og motiverende.

Natural landscape, Cloud, Water, Sky, Mountain, Nature, Azure, Highland, Lake, Watercourse

Jonas (32) • Kontaktlærer

Flash photography, Hair, Smile, Head, Purple, Sleeve, Happy, Eyelash, Gesture, Elbow

Få læring gjennom lyd som et supplement til tekst

Vi har flere podkaster for barn, med saker forklart på en enkel og forståelig måte.

elever benytter seg av Aftenposten Junior skole

lærere bruker oss i undervisningen

skoler har tilgang til produktet i dag