Gå til innhold

Fem på gaten: Hva er det morsomste du har opplevd på leir?

Disse fem var på korpsleir på Toneheim i sommer. Fra venstre: Leonie, Bror Åsmund, Lucas, Magnus og Marit.(Foto: Steinar Mossige )

Fem barn på korpskurs forteller om den beste opplevelsen de har hatt på leir.

Marit (14), Gjøvik (Foto: Steinar Mossige) sier: Det er å få nye venner. Jeg har fått en del venner. Det er ganske spennende, egentlig. I går hadde vi fest inne på hytta mi, og vi sang av full hals, så i dag er jeg lite grann hes!
Lucas (13), Tangen (Foto: Steinar Mossige) sier: Det er å spille i et stort korps. Jeg er vant med et lite korps med 20 stykker, mens på leir var vi rundt 60 stykker. Det er mye morsommere.
Leonie (11), Kongsvinger (Foto: Steinar Mossige) sier: Da vi skulle ha huskonsert. Vi hadde fikset kostymer og sånt, men så klarte vi ikke å spille så bra! Vi bare lo og fortsatte å spille videre, men det gikk fortsatt dårlig. Men det gikk fint, da!
Bror Åsmund (12), Løten (Foto: Steinar Mossige) sier: Det var veldig morsomt da Blåsemafiaen var på besøk. Da fikk vi høre en liten konsert, og så lærte vi en sang – uten noter! Det gikk faktisk veldig bra. Vi danset mens vi spilte.
Magnus (13), Gjøvik (Foto: Steinar Mossige) sier: Å møte nye folk. Det var litt skummelt, men det gikk ganske fint. Vi ble satt på hytte med flere andre. I starten satt alle på hvert sitt rom, og det var ikke så mange som snakket sammen. Men etter hvert hadde vi ikke noe valg, for vi måtte være sammen i hytta. På kvelden, og hver gang vi hadde tid, ble det Uno og kortspill. Det var veldig hyggelig.
Skrevet av:
Elin Fjelldal
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette