Gå til innhold

Fem på gaten: Hvor mye bruker du mobilen?

Aron (10), Svalbard (Foto: Morten Uglum, Aftenposten) sier: Jeg bruker mobilen mye når jeg spiller Fortnite og ringer vennene mine. Da kan vi snakke i to-tre timer. Jeg bruker den ikke så mye ellers.
Erika (10), Svalbard (Foto: Morten Uglum, Aftenposten) sier: Egentlig ganske mye. Når jeg kjeder meg pleier jeg av og til å ringe mamma. Jeg bruker den mest til å ringe og sende meldinger, men jeg kan bare bruke den noen timer om dagen.
Kristian (9), Svalbard (Foto: Morten Uglum, Aftenposten) sier: Veldig mye! Jeg ser ofte på Youtube og spiller spill. Det er kanskje mellom 40 minutter og to timer om dagen. Men jeg må slå den av klokken ni på hverdagene og halv ti i helgen, for da er det leggetid.
Sigurd (10), Svalbard (Foto: Morten Uglum, Aftenposten) sier: Jeg har ikke mobil, men jeg har mobilklokke som jeg kan ringe med. Mamma og pappa synes det er mest forsvarlig at jeg har det til jeg blir voksen. Jeg synes det er greit.
Peter (9), Svalbard (Foto: Morten Uglum, Aftenposten) sier: Ikke så mye. Jeg bruker den til å se på Youtube og ringe. Men jeg liker bedre å se på iPad eller TV.
Skrevet av:
Kari Mette Hole
Først publisert:
Sist oppdatert:

Kanskje du også liker dette