Kakao med appelsinsmak
Denne oppskriften gir deg omtrent fem kopper eller en stor termos med kakao. (Foto: Shutterstock )
Du trenger:
- 200 g mørk kokesjokolade
- 1 l melk
- 1 ts salt
- 5 spiseskjeer sukker
- 1 økologisk appelsin
- 1 ts kanel
- Valgfritt: Pisket krem til topping
Topp med litt kanel, sjokolade og appelsin-skrell.(Foto: Shutterstock )
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i en kjele, bortsett fra appelsinen.
- Varm opp blandingen på middels varme. Rør rundt hele tiden.
- Skyll appelsinen, og riv skallet på et fint rivjern. Du trenger 1–2 ss revet skall.
- Når det ryker godt av blandingen, kan du helle over i termosen.
- Ha halvparten av appelsinskallet oppi termosen, og legg resten i en liten boks.
- Hell kakaoen i kopper og sprøyt krem på. Dryss litt revet appelsinskall og kanel over, og nyt.
- Skrevet av:
- Elin Fjelldal
- Først publisert:
- Sist oppdatert: